poppetjes-01.jpg

Wat supertof dat je zojuist de gratis videotraining ‘Twee beweegoefeningen voor meer focus en concentratie bij jouw kind’ hebt aangevraagd!
Binnen een paar minuten zal de videotraining automatisch in je mailbox verschijnen. Mocht het langer dan 5 minuten duren voordat je de mail hebt ontvangen, kijk dan even voor de zekerheid in de spambox. Soms wil hij nog wel eens daar in belanden.

WACHT nog heel even met deze pagina sluiten, want ik heb eerst nog iets anders voor je!

Je hebt de videotraining waarschijnlijk aangeschaft, omdat jouw kind moeite heeft met concentreren en focussen. Alleen kan het zijn dat het niet kunnen concentreren komt, omdat het alle prikkels in zijn omgeving waarneemt.

Er hoeft maar een potlood achter hem te vallen of hij is al afgeleidIemand die naar het toilet gaat, kan dat niet ongemerkt doen. Alles wat gezien, ervaren of gemerkt. Voor jouw gevoel staat jouw kind continu aan.

En dit resulteert niet alleen in minderen resultaten, vaak ook in boze buien of drukke stuiter buien.

*Ik praat in de hij-vorm, maar uiteraard is deze training ook voor meiden!

In dit geval is de gratis videotraining niet voldoende om jouw kind beter te laten concentreren. De prikkelverwerking gaat ergens niet helemaal lekker en daar kan door middel van Reflex Integratie zeker aan gewerkt worden. Ik raad je dan echt aan om de masterclass In 3 stappen van overprikkeld naar relaxt kind dankzij Reflex Integratie' aan te schaffen! Hierin komen 3 belangrijke Reflex Integratie oefeningen aanbod om te prikkelverwerking te verbeteren. Daarnaast zijn het 3 oefenen die ik aan alle ouders en kinderen meegeef! Super waardevol dus!

Omdat jij net de gratis videotraining hebt aangevraagd, krijg jij een extra hoge korting! Maar beslis dan wel snel, want over 2 uur is deze actie voorbij. 
 

IMG_8202 vierkant - bewerkt.jpg

Masterclass: In 3 stappen van overprikkeld naar relaxt kind dankzij Reflex Integratie'

 

Na deze masterclass sta jij als ouder niet langer met lege handen als je kind overprikkeld is. Samen weten jullie welke stappen jullie kunnen zetten, welke oefeningen jullie kunnen doen om de overprikkeling te verminderen.

Drie keer in de week kun je deze masterclass volgen!

Ik geef hem op maandag om 10.00 uur, op woensdag om 20.30 uur en op vrijdag om 13.30 uur.

De prijs van deze masterclass is normaal €27,-.
Maar nu voor €19,95.

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. In drie stappen van een overprikkeld naar relaxt kind, maar keer op keer blijft de succesvolle methode van Reflex integratie mij verbazen.

 

Op school wordt er veel gevraagd van kinderen en gezien die hoeveelheid is dat soms lastig te processen. Al die prikkels en impulsen zorgen letterlijk voor overprikkeling. Je kind uit dit door druk gedrag en van gekheid niet meer weten hoe hij zich moet gedragen.

 

Je kind kan weinig hebben en heeft last van het welbekende korte lontje. Of trekt zich juist volledig terug, wordt stil en heeft tijd en ruimte nodig om alle indrukken een plekje te geven.

 

In deze masterclass ontdek je hoe je met drie simpele stappen omgaat met de overprikkeling van je kind. Aan de hand van praktische tools en handvatten leer ik je niet allen hoe je de overprikkeling kan verminderen, maar ook hoe je in de toekomst overprikkeling kan voorkomen.

Wat je het liefste wilt is dat je kind lekker relaxt uit school komt, hij alle prikkels heeft kunnen verwerken en hij terug kijkt op een leuke dag. Dat je gezellig samen wat kan drinken en je kind ontspannen kan gaan spelen. Je wil dat je kind zich veilig voelt in zijn lijf en in zijn hoofd.

 

Als je toch merkt dat je kind een drukke dag heeft gehad met veel prikkels, wil jij degene zijn die kan helpen en die weet wat je kan doen om hem te helpen. Met de oefeningen die ik aanbied zal je zien dat de kinderen er zelf ook naar vragen omdat ze merken hoe fijn het werkt en het resultaat die het heeft.

Je ontdekt in de masterclass:

      Waardoor het komt dat jouw kind overprikkeld raakt.
      Wat Reflex Integratie kan betekenen voor jou en jouw kind.

      Hoe Reflex Integratie kan helpen bij overprikkeling.
      Er staan drie reflexen centraal.
      Praktische oefeningen waarmee jullie direct aan de slag kunnen.

rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg

Mijn naam is Marleen Blanken. Met veel plezier heb ik jaren voor de klas gestaan in de middenbouw, bovenbouw en topklas. Dolgraag wil ik kids begeleiden op hun eigen niveau en behoefte, daarom startte ik in 2015 Koter Koots.

 

Het mooiste aan werken met kinderen is ze te laten ontdekken wie ze zijn, wat ze leuk vinden en wat hun talenten zijn. Ze mogen zich, samen met hun ouders, ontwikkelen tot zelfstandige, zelfbewuste kinderen, die genoeg fundament hebben om te functioneren in onze snelle, prestatiegerichte maatschappij.

 

Zelf ben ik vroeger ook vast gelopen en als klein meisje liep ik op school altijd op mijn tenen (letterlijk en figuurlijk). Ik was sociaal, maar leren vond ik lastig. Als kind wordt er veel van je gevraagd en het is mijn missie om kids te helpen hierin zichzelf te blijven en tegelijkertijd mee te kunnen komen.

Samen met ouders en kids ga ik op zoek naar andere wegen. Want ik weet uit mijn eigen ervaringen en inmiddels die van de honderden ouders en kids die ik heb geholpen dat er meerdere wegen leiden naar Rome. Er is altijd een weg.

116344252_2420196031611911_2097535271283

Masterclass: In 3 stappen van overprikkeld naar relaxt kind dankzij Reflex Integratie'

 

Na deze masterclass sta jij als ouder niet langer met lege handen als je kind overprikkeld is. Samen weten jullie welke stappen jullie kunnen zetten, welke oefeningen jullie kunnen doen om de overprikkeling te verminderen.

Drie keer in de week kun je deze masterclass volgen!

Ik geef hem op maandag om 10.00 uur, op woensdag om 20.30 uur en op vrijdag om 13.30 uur.

De prijs van deze masterclass is €27,-.

Maar nu voor €19,95.

IMG_8202 vierkant - bewerkt.jpg