top of page
poppetjes-01.jpg

Schaf de 'De Beter in je vel-challenge voor jouw kind!' aan!

Zeker in de drukke decembermaand kunnen we als ouders wel wat handvatten gebruiken om donze kinderen wat beter in hun vel te laten komen!

Door middel van simpele (beweeg)oefeningen komt er meer rust bij uw kind!

Nu tijdelijk met een extra hoge korting! Je betaalt niet de €117,- wat het waard is en zelfs ook niet de actieprijs van €59,-, maar..Nu tijdelijk €37,-!

Zit jouw kind al een poosje niet lekker in zijn* vel?

Is het snel geïrriteerd, boos of verdrietig?

Lijkt het alsof alle prikkels veel te heftig binnenkomen?

Klaagt het vaak over moe zijn? En wil het daarom niks meer doen na schooltijd?

Wil het heel graag goed zijn best doen op bijvoorbeeld school, maar lukt het gewoon niet?

Of is jouw kind juist heel onzeker en wil het heel graag leuk gevonden worden door iedereen,

waardoor het zichzelf voorbij loopt en daardoor niet lekker in zijn vel zit?

Lukt het jouw kind niet om stil te zitten in de klas en wordt het daardoor steeds aangesproken door de leerkracht, waardoor jouw kind verdrietig thuis komt?

*Ik praat in de hij-vorm, maar uiteraard is deze training ook voor meiden!

Herken jij jouw kind in bovenstaande vragen en wil jij ook heel graag dat jouw kind beter in zijn/haar vel komt, zonder daarvoor weer naar een therapeut te moeten of heel veel gesprekken te hebben?

Ben jij al een poosje aan het kijken of reflex integratie misschien iets kan zijn voor jouw kind?

Doe dan mee aan 'De beter in je vel-challenge voor jouw kind!'. Het is een mooi handvat om je kind beter in zijn vel te krijgen en ondertussen kennis te maken met reflex integratie.

De challenge duurt 4 dagen. Iedere dag krijg je een filmpje in je mailbox met meer informatie over een bepaalde reflex met daarbij een beweegoefening om de reflex op een laagdrempelige manier te integreren. 

Wat kun je verwachten tijdens deze Challenge:

      Je kind komt beter in zijn vel.

      Je kind kan prikkels beter filteren en verwerken.

      Je kind staat uiteindelijk steviger in zijn schoenen.

      Je krijgt meer informatie over de verschillende reflexen en reflex integratie.

Wat krijg je praktisch precies:

       Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten een bevestigingsmailtje.

       Op zondag 23 januari ontvang je een mailtje met praktische informatie.

       Maandag 24 januari starten we echt met de challenge en krijg je iedere ochtend om 9 uur een mailtje met daarin een filmpje met uitleg over de desbetreffende reflex en de beweegoefening om de reflex te integreren. Tevens vind je er een document waarin de beweegoefeningen worden uitgelegd.
       Ook zit er nog een tegel met bonussen bij. Hierin vind je onder andere een oefenschema en andere tips.

       Je behoudt levenslang toegang tot de online omgeving.

Welke reflexen komen aanbod:

        Een rugreflex (Spinal Galant),
       De Hands Supporting Reflex,

       De schrikreflex (Moro),

       Een voetreflex (Babinski),

       De Bonding reflex.

rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
lichtblauwe klaver.jpg
lichtblauwe klaver.jpg
lichtblauwe klaver.jpg
lichtblauwe klaver.jpg
lichtblauwe klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg
rode klaver.jpg

Schaf de 'De Beter in je vel-challenge voor jouw kind!' aan!

Zeker in de drukke decembermaand kunnen we als ouders wel wat handvatten gebruiken om donze kinderen wat beter in hun vel te laten komen!

Door middel van simpele (beweeg)oefeningen komt er meer rust bij uw kind!

Ik was als klein meisje geen hoogvlieger. Ik wilde alles heel graag goed doen, maar had vanuit mijn bijzondere geboorte wel een 'achterstand' opgelopen.

Toen ik in groep 4 zat kwam ik op een dag uit school en ging ik voor de spiegel staan met daarbij de opmerkingen naar mijn moeder: "Mam, de juf zegt dat ik op mijn tenen loop maar dat is toch helemaal niet zo?". Ik had het best lastig op school, moest echt hard mijn best doen om mee te kunnen komen met de klas. Tevens klaagde ik veel over moe zijn.

Ik heb ooit een keer tijdens het wandelen van een klein heuveltje tegen mijn ouders gezegd: "Pap en mam, deze berg kan ik niet oplopen mijn batterij is op!".

Of op een verjaardag zat ik gerust in een hoekje een boekje te lezen. Niet omdat ik niet sociaal was of dat ik niet met andere kinderen wilden spelen, maar meer omdat ik even een plekje nodig had om tot rust te komen. Om alle indrukken en prikkels te kunnen verwerken. 

116273820_2420196038278577_2365084012079

Herken jij jouw kind in mijn verhaal en wil jij ook heel graag dat jouw kind beter in zijn/haar vel komt of wil je graag meer weten over reflex integratie?

Doe dan mee aan 'De beter in je vel-challenge voor jouw kind!'. Het is een mooi handvat om je kind beter in zijn vel te krijgen en ondertussen kennis te maken met reflex integratie.

De challenge duurt 4 dagen. Iedere dag krijg je krijg je een filmpje in je mailbox met meer informatie over een bepaalde reflex met daarbij een beweegoefening om de reflex op een laagdrempelige manier te integreren. 

Elise is veel rustiger en meer ontspannen. Ze functioneert ook beter en hoger op school (van advies TL naar Havo gegaan). 

Ze is enorm gegroeid qua zelfvertrouwen en manier van in het leven staan.

Ik vind het mooi dat zoiets simpels als bewegingen, zoveel teweeg kan brengen. Ik hoop dan ook dat je nog veel kinderen mag gaan helpen.

Moeder van Elise, 12 jaar

Bart bepaalde heel erg de sfeer in huis. Hij was regelmatig erg boos, waardoor er een negatieve sfeer heersten. Daarnaast konden wij moeilijk tot hem doordringen wanneer hij boos was.
Bart is door de reflexen te integreren een stuk rustiger geworden, hij is minder vaak boos. Daarnaast is hij aanhankelijker geworden en dit maakt dat er minder strijd is tussen Bart en ons!
Wij vonden het oefenen soms wel veel, maar hebben het er absoluut voor over gehad.

 

Moeder van Bart, 6 jaar

Schaf de 'De Beter in je vel-challenge voor jouw kind!' aan!

Zeker in de drukke decembermaand kunnen we als ouders wel wat handvatten gebruiken om donze kinderen wat beter in hun vel te laten komen!

Door middel van simpele (beweeg)oefeningen komt er meer rust bij uw kind!

Wie ben ik?

Mijn naam is Marleen Blanken en ik ben woonachtig in Scherpenzeel GLD.

Met veel plezier heb ik verschillende jaren voor de klas gestaan.

Zo heb ik verschillende jaren in de middenbouw (groep 3/4), de bovenbouw (groep 7/8) en in de Topklas (HB-onderwijs, groep 5 t/m 8) gestaan. Mijn laatste twee jaren voor de klas heb ik gewerkt op een particuliere onderwijs. De visie van de school was gepersonaliseerd onderwijs geven, waardoor ik geleerd heb om het jaarklassensysteem los te laten en de kids volledig op hun eigen niveau en behoeften te begeleiden. Tevens zaten er in mijn klas veel kinderen met een schooltrauma. Super uitdagend en leuk om te doen, maar ook heel intensief.

Sinds 1 augustus 2020 werk ik volledig in Koter Koots.

Het werken met kinderen is een passie. Wat ik het mooiste vind aan het onderwijs, is kinderen te laten ontdekken wie ze zijn, wat ze leuk vinden en wat hun talenten zijn. Tevens vind ik het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige en zelfbewuste kinderen, die genoeg fundament hebben om te functioneren in deze snelle en prestatiegerichte maatschappij.

Maar helaas zie ik in het basisonderwijs steeds meer kinderen die vastlopen in het huidige onderwijssysteem, zowel cognitief als sociaal-emotioneel.

 

En waarom gaat dit mij zo aan mijn hart?

Nou stiekem was ik ook een kind dat vastliep. Ik ben zeven weken te vroeg geboren en ben met een spoedkeizersnee gehaald. Was een klein meisje met hele grote spontane ogen, maar liep op school op haar tenen. Ja, ik was erg sociaal met andere kinderen en iedereen vond mij aardig, maar leren vond ik maar lastig.

​​

Tegenwoordig drukken we stempels op de kinderen die niet in het (onderwijs)systeem passen. Wat ben ik blij dat ik die niet gekregen heb, maar dat school en mijn ouders mij op mijn tijd en manier hebben laten ontwikkeling!

Helaas is dat in deze prestatiegerichte maatschappij erg lastig. Iedereen moet mee in het systeem, val je erbuiten dan krijg je een stempel, moet je heel veel extra oefenen of moet je je als kind maar aanpassen.

Maar er wordt niks aan het systeem of de aanpak veranderd. De stof wordt niet op een andere manier aangereikt of er wordt niet met ander ogen naar het probleem gekeken.

Er blijft continu hetzelfde pad gevolgd worden om bij B te komen tot frustratie en stress bij het kind aan toe. 

Maar als je dat pad al gevolgd hebt en je bent niet bij B aangekomen, was dit dan wel jouw pad? Waarom zou je dan weer hetzelfde pad volgen? Terwijl je ook een ander pad kunt proberen te volgen om alsnog bij B aan te komen. Dit kan al gedaan worden door met een andere kijk op het probleem of een andere manier van het aanbieden van de stof. Ik wil verder kijken dan de 'gewone' paden, zodat deze kinderen ook beter in hun vel komen te zitten en zichzelf kunnen en mogen zijn en blijven. 

Ik weet hoe het is om niet in het systeem te passen, om een (flinke) achterstand te hebben op een bepaald gebied en om stinkend je beste te doen zonder dat het iets oplevert!

Daarom gaat het mij zo aan mijn hart dat deze kinderen alleen maar harder moeten werken, beter hun best moeten doen, meer moeten oefenen of zich moeten aanpassen zonder dat er verder gekeken wordt of iets anders geprobeerd wordt. 

Ik wil graag met deze kinderen en hun ouders op zoek gaan naar dat andere pad, want ik heb geleerd, ervaren en gezien dat vele wegen naar Rome leiden! 

116351450_2420196168278564_3347726597758
116360743_2420196111611903_2117075995694
116344252_2420196031611911_2097535271283
SCAN0134.JPG

Schaf de 'De Beter in je vel-challenge voor jouw kind!' aan!

Zeker in de drukke decembermaand kunnen we als ouders wel wat handvatten gebruiken om donze kinderen wat beter in hun vel te laten komen!

Door middel van simpele (beweeg)oefeningen komt er meer rust bij uw kind!

Nu tijdelijk met een extra hoge korting! Je betaalt niet de €117,- wat het waard is en zelfs ook niet de actieprijs van €59,-, maar..Nu tijdelijk €37,-!

bottom of page