top of page
Koter Koots te Scherpenzeel met kindercoaching, reflex integratie en remedial teaching.

Wat is QRI reflex integratie?

QRI staat voor Quantum Reflex Integration.

 

Bij QRI wordt de Low Level Laser ingezet voor het integreren van reflexen. Voor meer informatie over reflexen zie kopje Reflex integratie.

De Low Level Laser helpt bij het herstellen en versterken van de myeline tussen de zenuwcellen in de hersenen, waardoor de boodschappen sneller worden doorgestuurd naar de volgende zenuwcel. Dit leidt tot een verbeterd fysiek functioneren en een verdere mentale ontwikkeling.

 

QRI wordt succesvol toegepast bij het behandelen van leerproblemen, gedragsproblemen en fysieke uitdagingen. Ook bij autisme, herseninfarct, tinnitus, zenuwpijnen, slechte wondheling, fibromyalgie, kaakproblematiek, CP, Parkinson kan QRI met de Low Level Laser worden ingezet.

 

Het QRI programma bestaat uit het stimuleren van acupressuur punten en reflexpatronen met behulp van een harmonisch geluid in combinatie met Low Level Laser licht. Hierbij wordt de volgorde van de natuurlijke reflexontwikkeling aangehouden. Het programma is eenvoudig te volgen en de resultaten zijn snel zichtbaar.

 

Bij patiënten die bestraald worden of andere lichttherapieën krijgen wordt aangeraden geen Low Level Laser in te zetten.

Als het nog niet helemaal duidelijk is voor u, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

 

Bron: http://quantumreflexintegration.nl/

QRI Laser reflex integratie bij Koter Koots.
bottom of page